Altivar ATV320 вже у продажу

  • 13 лютого 2018 11:00:31
  • Відгуків: 0
  • Переглядів: 767
  • 0
У каталозі нашого сайту з'явилися частотні перетворювачі від французького виробника Schneider Electric серії Altivar 320. Вони прийшли на ринок, щоб замінити відмінно зарекомендувавших себе, але вже трохи застарілі перетворювачі серій ATV312 та ATV32. Altivar 320 має відмінну конкурентоспроможну ціну на ринку нашої країни серед аналогів і вже є в наявності на нашому складі. Altivar ATV320 розроблені для поліпшення характеристик машин, підвищення їх можливостей та зниження повної вартості експлуатації.

Дана серія перетворювачів частоти призначена для одно- і трифазних асинхронних і синхронних електроприводів з можливістю регулювання. Працюють в діапазоні потужностей від 0,18 до 15 кВт і мають ступінь захисту IP20. Вони дуже прості та надіні в обслуговуванні і використанні, легко монтуються в конструктиви машин і в шафи різних розмірів. Крім того, ATV320 оснащені безліччю прикладних функцій, які здатні задовольнити потреби сучасних застосувань.

Якщо Вас зацікавили саме ці перетворювачі частоти, то Ви можете зв'язатися з нами і ми дамо Вам додаткову інформацію, та відповімо на Ваші запитання.

 
// Додаємо бінотел