Як "майнити" біткоїни за допомогою сонячних панелей

  • 03 листопад 2017 11:52:44
  • Відгуків: 0
  • Переглядів: 1703
  • 0

Всі ми вже давно звикли до того, що сонячні батареї, що виробляють екологічно чисту енергію, дуже активно впроваджуються в наше життя. Вони використовуються не тільки для забезпечення енергією житлових будинків і, наприклад, для зарядки ваших мобільних пристроїв на природі, але ще і для зарядки акумуляторів в електромобілях, хоча Ілон Маск і його Tesla відмовилися від такої ідеї. Але, що якщо я Вам скажу, що енергію від сонячних електростанцій можна використовувати в нині популярному занятті такому як «Майнінг» біткоїнів?

Німецький стартап під назвою «Envion», офіс якого знаходиться в Берліні, пропонуємо забезпечувати ферми для майнінга надлишковою електроенергією, отриманою від сонячних електростанцій. Це дуже хороше рішення, тому що на сьогоднішній день по всьому світу встановлено дуже багато великих і маленьких сонячних електростанцій, оснащеними моно- і полікристалічний панелями, що дозволяє встановлювати обладнання в будь-якому зручному місці. Цьому також сприяє революційне рішення поміщати необхідне обладнання для «Майніг» в спеціальні контейнери, які, наприклад, використовуються для транспортування різних продуктів за коштами морської доставки.

Використання контейнерів дозволить швидко і зручно доставити все що вимагається обладнання в будь-яку точку світу, а також встановити його на будь-якій місцевості, і він буде працювати при будь-яких погодних умовах. Також вони запатентували спеціальне охолодження для даних контейнерів і всього що знаходиться там обладнання. Варто відзначити, що днями ціна одного біткоіни перевищила цифру в 7 тисяч доларів. На даний момент це дуже революційний проект, який може змінити не тільки процес «Майнінг» біткоіни але і всю сферу альтернативної енергетики.

 
// Додаємо бінотел