Тепловий насос на 80м² CTC EcoAir 406 400В

Наявність: В наявності
Код товару: 585600001
Артикул: 585600001
Виробник: СТС

231 033 грн.
Знайшли дешевше?

Один з найбільш продаваних теплових насосів повітря-вода на території Європи за останні кілька років - CTC EcoAir 406 400В, призначений для опалення нагріву води для особистого споживання в приватних будинках.

Виконаний типом «моноблок», мають перевагу підключення до фірмовим внутрішнім модулів від компанії СТС, а також особливістю підключення до обладнання інших брендів.

Оскільки компанія СТС є засновником багатьох технологій в цій галузі, а також родоначальницею індустрії теплових насосів повітря-вода, CTC EcoAir 406 400В має всі переваги сучасних теплових насосів. СТС EcoAir 406 400В надає істотну конкуренцію брендам преміум-класу завдяки поєднання в собі характеристик якості і ціни, дизайну і продуктивності, а також порівняно високий COP і відповідна економія на енергоресурсах!

Переваги:

✔️ Забезпечує теплом при зовнішній температурі до -22°С, що ідеально підходить для умов на території України;

✔️ Максимальна температура подачі води навіть при мінімальних зовнішніх умовах становить +65°С;

✔️ Є одним з найбільш тихих теплових насосів повітря-вода, які компанія СТС коли-небудь розробляла;

✔️ Його підключення до системи опалення не вимагає заміни встановленого обладнання при ремонті котельні;

✔️ Дуже простий в монтажі і обслуговуванні;

✔️ Стильний дизайн, під яким ховається високоефективна машина з COP 4.9;

✔️ Лоток для стоку конденсату з вбудованим нагрівачем в якості стандартної опції;

✔️ Завдяки висотою не намерзає лід на тепловому насосі, але також, на вимогу, він може оснащений додатковою системою розморожування, завдяки якій збільшується продуктивність і термін експлуатації теплового насоса!

Рекомендації:

Використання теплового насоса повітря-вода від компанії СТС позиціонується, як вигідне рішення для середнього і забезпеченого класу населення при реконструкції будівель і модернізації системи опалення, яке розраховується індивідуально під конкретний об'єкт.

Саме EcoAir 406 400В - це ідеальне рішення для опалення добре утепленого будинку площею до 80 м² при зовнішніх температурах від -10°С до +7°С.

Відносно нагріву води для особистого споживання, при максимальній продуктивності тепла і води в баку + 12°С, СТС EcoAir 406 400В:

• Бак 50 літрів буде нагрітий до потрібної температури за 30 хвилин;

• Бак 100 літрів буде нагрітий до потрібної температури за 60 хвилин;

• Бак 150 літрів буде нагрітий до потрібної температури за 90 хвилин!

Вибравши інтернет-магазин Еко-систем в якості постачальника обладнання міжнародної кліматичної компанії СТС ви також отримуєте можливість скористатися навичками наших фахівців в проектуванні нової системи опалення на базі цього повітряно-водяного насоса з усіма супутніми комплектуючими «під ключ», або ж якісну реконструкцію котельні, яка буде відповідати європейським стандартам енергоефективності!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!

Теги: EcoAir, Повітря-Вода

// Додаємо бінотел