Тепловий насос для будинку на 150м2 EcoAir 510M

Наявність: В наявності
Код товару: 587600001
Артикул: 587600001
Виробник: СТС

287 681 грн.
Знайшли дешевше?

Прагнення до більшої енергоефективності було однією з перших рушійних сил компанії CTC при винаході продукту EcoAir 510M.

Це перший тепловий насос повітря-вода, який зміг похвалитися інверторним спіральним компресором в лінійці EcoAir.

Вклавши в нього найкраще з серії EcoAir 400, розробники змогли домогтися більш високого COP-a, який забезпечує середньорічну економію на енергоресурсах до 80%!

Маючи широкий ряд переваг перед іншими виробниками за часів свого року випуску, EcoAir 510M став флагманом і гарантом технологічного домінування на ринку теплових насосів повітря-вода.

Працюючи на опалення і гаряче водопостачання, CTC EcoAir 510M з легкістю зможе забезпечувати необхідною кількістю тепла добре утеплений будинок до 150 м2 навіть при -22°С!

Переваги:

✔️ Забезпечує тепло до -22°С і нагріває воду до +65°С;

✔️ Оптимальний сезонний коефіцієнт продуктивності (SCOP) 4.7;

✔️ Автоматично адаптується під зовнішні вимоги будівлі по необхідної потужності протягом року. При необхідності потужність буде зростати, в інших випадках швидкість компресора буде знижуватися і потужність буде падати;

✔️ Досвідчений дизайнер екстер'єру вважатиме дизайн 510M як сучасне доповнення до будинку;

✔️ EcoAir 510M оснащений автоматичною функцією розморожування за потребою, що забезпечує більше тепла, більше вихідної потужності і більш тривалий термін служби;

✔️ Завжди встановлюється з багатофункціональною накопичувальної ємністю CTC EcoZenith i250 для управління і підігріву гарячої води.

Рекомендації:

Використання теплового насоса повітря-вода від компанії СТС позиціонується, як вигідне рішення для середнього і забезпеченого класу населення при реконструкції будівель і модернізації системи опалення, яке розраховується індивідуально під конкретний об'єкт. Присутність даної позиції в каталозі програми IQ Energy робить її привабливішою, ніж китайські низькоякісні аналоги.

Тепловий насос для будинку на 150м2 здатний також швидко і ефективно нагрівати воду!

Щоб нагріти воду в EcoZenith i250 з баком ємністю 223 літри з +12°С до +55°С знадобиться до 80 хвилин! Запрограмувати CTC EcoAir 510M ви можете заздалегідь за допомогою функції CTC Connect +, встановленої на ваш смартфон!

Інтернет-магазин Еко-систем розповідає вам з таким захопленням про CTC EcoAir 510M тому, що мають досвід установки в Україні як цієї моделі, так і представників інших виробників.

Саме колектив Eco-system готовий надати вам грамотну консультацію при підборі моделі теплового насоса повітря-вода, а також виконати весь спектр робіт з проектування, постачання, монтажу та сервісного обслуговування даного обладнання!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!

Теги: EcoAir, Повітря-Вода

// Додаємо бінотел