Інверторний шведський тепловий насос CTC EcoAir 610M

Наявність: В наявності
Код товару: EcoAir 610M
Артикул: EcoAir 610M
Виробник: СТС

285 256 грн.
Знайшли дешевше?

CTC EcoAir 610M — вмістилище всіх вимог сучасної людини в отриманні опалення, охолодження та гарячого водопостачання самим енергоефективним, екологічним і безпечним способом.

Будучи тепловим насосом повітря-вода, CTC EcoAir 600m встановлюється зовні будинку для відбору енергії з повітря і забезпечення тих благ, які необхідні в даний момент.

CTC EcoAir 610M має одні з найвищих показників ефективності використання електроенергії для отримання тепла (SCOP = 4.9, клас A +++), а також вміє змінювати потужність своєї роботи і, спираючись на датчики температури в кожному приміщенні, працює настільки ефективно, наскільки це можливо.

Середньорічна економія, в порівнянні з використанням інших джерел опалення, охолодження та гарячого водопостачання, складає до 80%, що робить дану модель однієї з найбільш привабливих на ринку теплових насосів повітря-вода в цьому році!

Переваги:

✔️ Настільки тихий, що його можна поставити в бібліотеці і його не виженуть за порушення тиші;

✔️ Інверторний компресор дозволяє отримувати максимум економії від використання для потреб мікроклімату;

✔️ Легко інтегрується в існуючу умови використовуючи додатковий контролер, який дозволяє управляти всією системою віддалено. Для нових систем рекомендується використовувати цей моноблок з внутрішнім гідравлічним модулем CTC EcoZenith, що також підвищує прагматичність використання всієї системи (див. Рекомендовану обладнання);

✔️ Працює до -22 °С, що дозволяє на території України всю зиму відчувати комфорт і задоволення від використання теплового насоса;

✔️ Встановлено лоток для стоку конденсату з вбудованим нагрівачем, який позбавляє від проблеми обмерзання;

✔️ Всі теплові насоси CTC збираються в Швеції. Завдяки дотриманню всіх необхідних директив за якістю і ефективності роботи персоналу і обладнання, ймовірність шлюбу або помилки - одна на мільйон!

Для кого він підійде?

Маючи ті показники, які вказані в графі «Характеристики», ми можемо вам повідомити, що дана модель теплового насоса повітря-вода від компанії CTC, а саме 610M, зможе підійти для будинку від 80 до 125 квадратних метрів, в залежності від якості утеплення. Навіть при -7 °С він показує ефективність майже в 3 рази більше, ніж електрокотел, що робить його прекрасним замінником електрокотла і бойлера для ГВП.

Безпроблемно користуватися гарячою водою зможе сім'я з 4-х осіб, яким для того, щоб прийняти всі водні процедури, досить бака води об'ємом 200 літрів і температурою +50 °С.

Щоб забезпечити нагрів води в баку до такої температури з моменту надходження зі свердловини (t°.води приблизно +12 °С), то:

При номінальній потужності йому знадобиться до 90 хвилин, а при максимальній - до 55 хвилин! При цьому, в грошовому еквіваленті на нагрів такого бака він буде витрачати не більше 5 гривень (в залежності від тарифу, взято максимум.)

Інтернет-магазин має все необхідне для того, щоб виконати взяті на себе зобов'язання з продажу, установці і сервісному обслуговуванні теплового насоса CTC EcoAir 610M.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!

Теги: EcoAir, Повітря-Вода

// Додаємо бінотел