Тепловий насос "Повітря-Вода" NIBE F2040 16 кВт 230В

Наявність: В наявності
Код товару: 064108
Артикул: 064108
Виробник: NIBE

423 561 грн.
Знайшли дешевше?

Повітряно-Водяний тепловий насос Nibe F2040 типу «моноблок», призначений для використання в системах опалення та гарячого водопостачання будівлі. Концерн Nibe є прикладом для наслідування серед фірм, що розвивають сферу теплових насосів і мають власну базу розробників, які впроваджують новації для поліпшення якості життя при використанні техніки від компанії Nibe! Саме ця серія позиціонує себе, як кращий тепловий насос для будинку, оскільки він легко впроваджується в уже існуючу систему опалення і дуже легко монтується!

 Практика використання в Україні показує, що завдяки підготовці до роботи в північних умовах, на території нашої держави виявляє себе найкращим чином, як вкладення, яке задовольнить Ваші потреби не тільки в мікрокліматі, а й в гаманці!

Особливості:

✔️ Максимальна температура подачі води - до 58°С;

✔️ Практично безшумна робота;

✔️ Зберігає працездатність при температурі зовнішнього повітря -20°С;

✔️ Модульована теплова потужність;

✔️ Вбудована функція охолодження (кондиціонування);

✔️ Можливість управління через телефон та інтернет;

✔️ Контроль виробництва гарячої води, підігріву басейну, споживання тепла;

✔️ Блок управління в комплект не входить;

✔️ Працює на однофазному підключенні.

За рахунок використання передових технологій і якісних комплектуючих системи, сезонний коефіцієнт продуктивності (SCOP) досягає позначки понад 4.5 і в порівнянні зі звичайним електричним котлом Ваші витрати на опаленні скоротяться в 4 рази на рік!

Рекомендації:

З огляду на особливості і характеристики даної моделі теплового насоса NIBE F2040 16 кВт 230В, дане рішення в опаленні буде доцільним для приміщення площею до 240 м².

При належному утепленні будинку, ця модель теплового насоса NIBE F2040 16 кВт 230В зможе обігрівати будинок до -7 ... -10 ° зовнішнього повітря без допомоги додаткових джерел тепла. Вкрай бажаним фактором є наявність в будинку систем водяного теплої підлоги і повітряних фанкойлів.

У літній період часу, з огляду на можливість цієї моделі теплового насоса Нібе F2040 16 kWt 230В працювати в режимі кондиціонування, Ви зможете також охолоджувати (кондиціонувати) приміщення в будинку. Для цього знадобиться повітряний фанкойл.

Щоб нагріти 200 літрів води в баку для особистого споживання до 35°С при температурі зовнішнього повітря + 7 ° С F2040-16 (220B) і початковою температурою води + 12°С витратить 28 хвилин часу, а при нагріванні до 58°С - 56 хвилин, при цьому витративши майже в 5 разів МЕНШЕ грошей, ніж електрокотел!

Отримати повний спектр послуг з проектування, монтажу та налагодження моделі теплового насоса Nibe F2040 16 кВт Ви можете в нашому інтернет-магазині Еко-систем!

Наші фахівці мають відповідний досвід роботи!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!

Теги: NIBE F2040, Повітря-Вода

// Додаємо бінотел