Повітряно-водяний тепловий насос NIBE F2120 20 кВт 400B

Наявність: В наявності
Код товару: 064141
Артикул: 064141
Виробник: NIBE

616 130 грн.
Знайшли дешевше?

Загальні характеристики

Вид - Повітря-вода
Країна виробництва - Швеція
Напруга, В - 400
Тип - Тепловий насос
Всі характеристики


Тепловий насос «повітря-вода» з інверторним компрессором, призначений для підключення до водяних систем опалення.

Серія F2120 виконана типом "Все-в-одному" - один "моноблок" здатний опалювати, охолоджувати приміщення і готувати гарячу воду з ефективністю на 1 кВт електроенергії від 5 кВт тепла або холоду, що скорочує Ваші витрати на отримання тих же благ традиційними способами, в середньому, на 800 гривень з кожної витраченої 1 000! Тепер це в минулому!

Будучи одним із найкращих в світі рішень для підтримки мікроклімату в приміщеннях для бізнес-класу, не дивно, що популярність цієї технології серед людей, які обирають для себе високі стандарти комфорту, - зростає щодня!

Його вибирають також за його універсальність - NIBE F2120 дуже легко впровадити в уже існуючу систему опалення і він зможе співпрацювати і / або контролювати інші джерела тепла, такі як електричні, газові, твердопаливні, пелетні і інші.

З особливостей самої компанії Nibe можна також виділити супутні комплектуючі, які встановлюються всередині приміщення у вигляді звичайних зрозуміло влаштованих контролерів (дисплеїв), а також внутрішні модулі з вбудованими бойлерами гарячої води, циркуляційними насосами, електродогрівачами, групами безпеки і іншими перевагами, які концерн Нібе пропонує для свого кінцевого споживача, - усе це у комплексі називається тепловий насос для опалення будинку!


Особливості:

✔️ Блок управління підбирається індивідуально;

✔️ Практично безшумна робота: тихіше, ніж Ваш холодильник на відстані 2 метри;

✔️ Модульований теплова потужність, залежно від потреб приміщення;

✔️ Зберігає здатність працювати навіть при температурі зовнішнього повітря -25°С, при цьому маючи здатність розморожування, та забезпечуючі температуру подачі води до 63°С;

✔️ Вбудована функція інтернет-управління за допомогою Nibe Uplink;

✔️ Новітній інверторний компресор з технологією EVI (впорскування пари), збільшує ефективність роботи теплового насоса на 20%, в порівнянні з аналогами!

✔️ Виробництво в Швеції дозволяє дуже легко змонтувати тепловий насос на місці, оскільки теплової зібраний найкращим і найвигіднішим способом для кінцевого споживача переваг!

✔️ Має трифазне підключення


Модель Нібе F2120-20 400 В явля собою моноблок — від теплового насосу, що розташований безпосередньо на вулиці, в приміщення заходить теплоносій — вода, придатна у використанні водяної системи опалення.

Є сумісною з автоматикою SMO 20 і SMO 40і з внутрішніми блоками «все в одному» які мають вбудовану автоматику.


Рекомендації:

З огляду на особливості і характеристики даної моделі теплового насоса NIBE F2120 20 400B, дане рішення в опаленні буде доцільним для приміщення площею до 300 м²!

При належному утепленні будинку, ця модель теплового насоса NIBE F2120 20 400B зможе обігрівати будинок до -10 ... -15°С зовнішнього повітря без допомоги додаткових джерел тепла. Вкрай бажаним фактором є наявність в будинку систем водяного теплої підлоги і повітряних фанкойлів.

У літній період часу, з огляду на можливість цієї моделі теплового насоса NIBE F2120-20 400B працювати в режимі кондиціонування, Ви зможете також охолоджувати (кондиціонувати) приміщення в будинку. Для цього знадобиться повітряний фанкойл.

Щоб нагріти 100 літрів води в баку для особистого споживання до 35°С при температурі зовнішнього повітря + 7°С F2120-20 (400B) і початковою температурою води + 12°С витратить 18 хвилин часу, а при нагріванні до 65°С - 40 хвилин, при цьому витративши більше ніж в 5 разів МЕНШЕ грошей, ніж електрокотел!

Виробник, що випускає дану продукцію, передбачає використання систем контролю, також вироблених концерном Nibe та мають певні переваги при використанні. Завдяки інтелектуальній технології, використовуваної в тепловому насосі, Ви зможете контролювати енергоспоживання, а сам насос стане важливим компонентом вашого «розумного» будинку, яким Ви зможете управляти дистанційно!

Отримати повний спектр послуг з проектування, монтажу та налагодження моделі теплового насоса Нібе F2120 20 кВт 400B Ви можете в нашому інтернет-магазині Ecosystem!

Наші фахівці мають відповідний досвід роботи!


☝ Перед відвантаженням проходить перевірку та збирається безпосередньо на головному заводі NIBE у місті Маркарід, Швеція.

Технические
Вид Повітря-вода
Країна виробництва Швеція
Напруга, В 400
Тип Тепловий насос

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!

Теги: NIBE F2120, Повітря-Вода NIBE F2120

// Додаємо бінотел