Eco-system відкрив продаж Unica New от Schneider Electric

  • 02 березня 2020 12:39:02
  • Відгуків: 0
  • Переглядів: 863
  • 0

Unica New приголомшливо просте рішення, максимально-модернізоване з урахуванням думки провідних фахівців в сфері електроінжінірінга, і гранично прекрасно, з огляду на рекомендації передових дизайнерів. Уніка Нью - це нова, прекрасна серія електрофурнітури і електровстановчої продукції від Schneider Electric.

Schneider Electric - провідна світова корпорація в сфері електро обладнання та енергомашинобудування, з більш ніж 150-ти річною історією, неймовірною капіталізацією і штатом в 170 тис. співробітників. Шнейдер здавна славилася не тільки успішними рішеннями у сфері виробництва обладнання для промислових підприємств, а й прекрасно показала себе у побутових і комерційних областях. Так, більше 10 років тому, на світовому ринку була представлена серія вимикачів і розеток, а так само аксесуарів для монтажу під назвою Unica. І не дарма дане слово співзвучне зі словом "унікальна". А, наприклад, з італійського unica перекладається як "тільки". Але обидва варіанти трактування ідеально підійдуть під визначення, бо дана серія була дійсно унікальна, і тільки вона привнесла в повсякденність використання електроустановчих виробів простоту і дизайнерську ноту.

І ось, через майже десятиліття, компанія Шнейдер знову викликала фурор в ніші електро-фурнітури і електро-установчих рішень, випустивши в продаж серію Unica New.


Що таке серія Unica New?

Серія Уніка Нью - це оновлені форми, кольори і матеріали з продуманою та інноваційної конструкцією. Це модернізована Unica, що поєднує чудовий дизайн і простоту монтажу, яку оцінить будь-який електрик. У серію втілені інтуітивно-зрозумілі технології, можливість управління через Bluetooth-з'єднання, Wiser-пристрої, що є готовим рішенням для "розумного будинку". При цьому, унікальність нової серії продумана навіть у найдрібніших деталях, наприклад — вона повністю сумісна з попередньою серією Уніка, що дає широкий діапазон можливостей в реалізації єдиного стилю, як в житлових приміщеннях, так і в офісах і адміністративних будівлях.

Так само, унікальністю нової серії стала колірна гамма: поряд зі стандартним білим в серії реалізовані кольори антрацит, алюміній і ціла палітра більш сучасних колірних рішень.

Приклад вимикача із серії Unica Color фото 1      Приклад вимикача із серії Unica New Wiser фото 2          Приклад вимикача із серії Unica Color фото 3

Неповторний сміливий крок був реалізований і в застосовуваних матеріалах: дерево, метал і скло.

Серія представлена двома напрямками: Unica Pure і Unica Color. Гілка Уніка Пур характеризується елегантним дизайном і рамками, виконаним з натуральних матеріалів: каменю, дерева, каучуку, металу і скла. Напрямок Уніка Колор - це продуманий крок в технічному виконанні, поєднаний зі сміливими колірними експериментами. На відміну від монолітних рамок серії Unica Studio, серія Color складається з передньої і задньої панелей, що з'єднуються між собою. І саме передню панель представлена в безлічі кольорів: шоколад, зелене яблуко, шампань, червоний, ліловий, димчасто-сірий. А ось задня панель виконана в трьох кольорах: білий, бежевий і антрацит.

Родзинкою серії є оптимізація і спрощення монтажу. Гранично гнучкий характер монтажу пов'язаний безпосередньо з простотою самої системи. Тому, в серію Уніка Нью був закладений модульний принцип, спрощена конструкція, чим створені всі умови для максимально простого і швидкого монтажу.


Де купити Unica New?

Інтернет-магазин Eco-system є структурним підрозділом ТОВ "Електроініжінірінг", яке, в свою чергу, перебуває в списку офіційних, сертифікованих дистриб'юторів компанії Schneider Electric.

Саме тому, питання придбання продукції з нової серії Уніка є унікально-простим.

На сайті "Еко-систем" вже представлено понад 400 найменувань продукції Unica New. Перевагою компанії є ціни від виробника, пряма робота зі складу, офіційна гарантія і компетентний штат співробітників, здатний надати розгорнуту консультацію як в підборі необхідної продукції, так і в подальшому монтажі.

Якщо ви все ще задаєтесь питанням, де купити unica new - інтернет-магазин Еко-систем стане бездоганно-правильним рішенням. Легко оформивши замовлення на сайті, ви зможете як отримати свою продукцію за допомогою транспортної компанії "Нова пошта", так і забрати самовивозом в одному з чотирьох офісів компанії, розташованих в Харкові, Одесі, Дніпрі та Львові. Більш того, попередньо замовленню, ви можете відвідати офіс компанії і ознайомитися з продукцією в живу.


 
// Додаємо бінотел