Тепловий насос Nibe F2120: можливості та ціна

  • 23 серпня 2019 15:42:42
  • Відгуків: 2
  • Переглядів: 1186
  • 5

Нова серія повітряно-водяних теплових насосів від концерну NIBE, яка є проривом в галузі теплових насосів, отримала назву F2120 .

В каталозі кліматичного обладнання 2019 го року тепловий насос nibe f2120 компанія позиціонує, як найдосконаліше обладнання для контролю клімату в приміщенні цілий рік!

Основна мета використання F2120 - це підключення до водяних систем опалення для економії електрики або будь-якого іншого палива для отримання комфортних умов проживання. Відомі випадки, коли витрати сім'ї (яка мешкає в приватному будинку) на «комуналку» скорочувалися практично в 5 разів за рік!

F2120 — це чудове вкладення в благополуччя сімейного бюджету і рівня комфорту!

Даний тепловий насос виконаний як «моноблок», який може обігрівати приміщення, охолоджувати його, а також нагрівати воду для особистого споживання, при цьому шум від його роботи можна порівняти з пошепки в спокійному офісі!

«Начинкою» F2120 став побутовий компресор з технологією EVI, який дозволяє бездоганно працювати навіть при температурах до -25 ° С, при цьому нагріваючи воду в системі опалення до + 63 ° С! Звідси і пояснюється дуже високий COP, відповідний найвищим стандартом енергоефективного обладнання « А +++ » і становить 5.12 для Nibe F2120-12, F2120-16, F2120- 20.

На економію безпосередньо впливає модуляція потужності, керована вбудованим інтелектуальним керуванням. Наприклад, коли в якийсь період часу переважають комфортні умови для роботи теплового насоса, а це температура зовнішнього повітря від -7 ° С до + 7 ° С, F2120 скидає свої обороти і споживає менше 1 кВт електроенергії на годину для віддачі в систему опалення до 5 кВт тепла, чого буде вистачати для підтримки тих умов в приміщенні, на які Nibe f2120 легко програмується.

Завдяки програмування, тепловий насос дуже легко підлаштовується під ритм життя. При цьому його робота без особливих зусиль контролюється через смартфон за допомогою програми Nibe UpLink! Для цього контролю в будинку встановлюється контролер NIBE SMO 20/40, що має кольоровий інтуїтивно зрозумілий дисплей і приємне поєднання кольорів.

Ще великою кількістю переваг володіє варіант установки внутрішнього модуля з вбудованим баком для нагріву води: сам бак ємністю від 206 до 500 літрів (в залежності від моделі), вбудовані циркуляційні насоси, електронагрівач на аварійний випадок нагріву води, групи безпеки для стабільної роботи при перебоях в електромережах, а також повний захист від корозії за рахунок виготовлення з нержавіючої сталі!

Заявлений термін якісної служби NIBE F2120 - від 20 років і більше!

З огляду на заявлений термін ефективного використання і вклавши в це гроші, ми отримуємо до 800 гривень середньорічний економії з кожної витраченої 1000 грн. на опалення, кондиціонування та гаряче водопостачання, вкладаючи в це обладнання все від 30 до 46 гривень / день протягом періоду експлуатації!

 
// Додаємо бінотел